resized_casa_sant_josep3-900×500
18 gen. 2018-
resized_casa_sant_josep3-900×500

Slide background

Tot tipus de Mobiliari

Gran varietat de productes de qualitat i disseny atractiu

Slide background

Des de 1849

Posem tota la nostra experiència al teu abast

Slide background

Aprofita les nostres promocions

Qualitat al millor preu

Slide background

Realitzem tot tipus de projectes

Fem realitat la teva idea

Slide background

Tria el nostre Producte Express

En 10 dies ho tens a casa

Slide background

Arquitectura modular

Estètica singular i captivadora

Des de 1849

Per descobrir els orígens de l’empresa ens hem de remuntar a l’any 1.849 en anotacions d’en Josep Palau Palau en un quadern; en aquest quadern s’hi especifica la feina o moble fabricat i per quin altre objecte s’intercanvia.

El pas de generació en generació va fer que l’ofici de fuster s’anés perdent per anar obrint camí a l’empresa dedicada a la venda de mobiliari. És així com neix Mobles Palau, una empresa familiar arrelada al poble de Sant Jaume dels Domenys, però que ha anat creixent i avui també estem presents a localitats com Torredembarra i el Vendrell. Actualment l’empresa també ofereix els serveis de reformes integrals i interiorisme.

Sis generacions són les que han fet possible la llarga trajectòria d’aquesta casa, però no hagués estat possible sense l’ajuda i l’esforç de molts treballadors i familiars que en algun moment han dedicat part de la seva vida a tirar endavant aquest negoci; però sobretot no hagués estat possible sense la confiança dels nostres clients.

Slide background
Slide background
Slide background
Menjadors
Menjadors
Dormitoris
Dormitoris
Juvenils
Juvenils
Complements
Complements
Altres estils
Altres estils
Cuines i Banys
Cuines i Banys
Jardí
Jardí
Instal.lacions
Instal.lacions
Slide background

Slide background

INKUB

Esteu a punt d’accedir a la pàgina web de INKUB, empresa dedicada al disseny de cases prefabricades per a tot tipus d’usos.

Per més informació o concretar una visita comercial us podeu posar en contacte amb Mobles Palau.

 

Serveis

Atenció personalitzada
Transport
A Mobles Palau disposes d’un equip d’experts en mobles i decoració que t’atendrà en tot moment per oferir-te totes les opcions i possibilitats. Perquè comptis amb el millor assessorament en la teva compra A Mobles Palau t’ho posem molt fàcil. No necessites ser un manetes, ni convertir el teu cotxe en una furgoneta. Només escull com vols l’ambient i t’ho portem a casa i ho instal·lem. Sense costos afegits.
Montatge
Financiació
A Mobles Palau t’oferim un espai totalment acabat, sense que hagis de desxifrar instruccions de muntatge ni fer de fuster. Et muntem els mobles gratuïtament amb el màxim de garanties i agilitat. Paga còmodament les teves compres. Tu decideixes com i quant vols pagar en cada termini. Ens adaptem a les teves necessitats amb diferents modalitats de finançament.
Pressupostos
Servei Post-Venda
Si no tens del tot clar si fer una reforma completa de la casa, o simplement si necessites una mica més de temps per pensar-ho, a Mobles Palau et fem una valoració total de la teva compra sense cap compromís. Per garantir la teva completa satisfacció, disposem d’un servei post-venda que resoldrà qualsevol dubte que puguis tenir sobre els nostres productes, oferint la millor solució en qualsevol cas.

Contacte

SANT JAUME DELS DOMENYS
C/ Sant Jaume, 20
T: 977 67 71 65
F: 977 67 80 80

EL VENDRELL
Ctra. de Barcelona, 30
T + F: 977 18 21 21

TORREDEMBARRA
C/ Filadors, 25
T + F: 977 64 20 20

Correu electrònic: info@moblespalau.com