en-US,en;q=0.5Mobleria | Mobles Palau

Mobleria

Un compromís familiar

Des de 1849

Hola, sóc Robert Palau, l'orgullós hereu d'una tradició familiar de sisena generació que s'ha traslladat de pares a fills durant més d'un segle. La família Palau continuem treballant cada dia amb una il•lusió que creix generació rere generació.

Els orígens de la nostra empresa es remunten a l'any 1.849 quan l'avi del meu besavi: Josep Palau Palau va començar a anotar en un quadern els seus treballs de fusteria, els mobles fabricats i el seu valor al canvi.

El pas de generació en generació va fer que des de la fabricació, l'activitat evolucionés cap a la venda de mobiliari. És així com neix Mobles Palau, una empresa familiar arrelada al poble de Sant Jaume dels Domenys, però que ha anat creixent i avui també som presents en localitats com El Vendrell.

 

 

El futur es construeix avui 

Som una botiga de mobles amb molta història. Si tenim tant de passat, és potser, perquè sempre estem pensant en com millorar avui, perquè sempre mirem al futur amb il•lusió.
Actualment per a millorar l'experiència dels nostres clients i facilitar-te la millora de la teva casa, t'oferim serveis de reformes integrals i interiorisme tant per a particulars com per a professionals.

 

 

 

Moltes Gràcies

Generació rere generació, la meva família abans que jo, s'ha esforçat per a millorar contínuament i evolucionar. Però la trajectòria d'aquesta casa, no seria la mateixa sense el compromís de molts treballadors al llarg dels anys. Persones que han dedicat part de la seva vida a tirar endavant aquest negoci i sobretot no hagués estat possible sense la confiança dels nostres clients. Moltes gràcies.

  La teva satisfacció

  És el més important.

  • "Excelente calidad y precio."

   Jaume Marce
  • "Sitio para visitar una gran variedad en mobiliarios sofás y cocinas lo mejor la amabilidad excepcional os lo recomiendo"

   Leticia Barrera
  • "Molt professionals. Totalment recomanable!!!"

   Montserrat Sala
  • "La atención es magnífica y el trato muy agradable y profesional, en todo momento intentan que quedes contento con lo que compres o elijas, te ayudan y te asesoran siempre intentando que el coste no sea el más elevado y manteniendo la calidad. Pedí presupuestos donde resido y uno era el doble otro el triple y otro ni contestaba los WhatsApp, y ellos me contestaron al día siguiente y se desplazaron más de 100 km para hacerme el presupuesto, increíble, los recomiendo totalmente.💯👍"

   Francisco Benedicto Galdos
  • "Tracte familiar I molt bo, en tot moment ens van donar totes les explicacions. "

   Mireia Medina Montornés
  • "Mobles de gran qualitat i a bon preu!"

   Ricard
  Veure més

  Botiga de mobles al Vendrell, Calafell, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d'Anoia.

  Vine a Comprar els Mobles que necessitis per al Saló, Menjador, Cuina, Bany, Habitacions i exterior.


  Segueix-nos a:

  Canviar d´idioma:
  Català / Castellà  MOBLES PALAU, S.A.
  CIF: A43063080
  info@moblespalau.com

  Avís Legal - Política de privadesa - Cookies


  Produeix ilatina