en-US,en;q=0.5Interiorisme particulars | Mobles Palau

Interiorisme particulars

Millorem a teva casa

Interiorisme particulars


La majoria de serveis estan associats a la compra sense cost, exceptuant aquells que necessiten treballs a l'obra, com l’enrajolat, lampisteria… 

T'ajudem a triar

A Mobles Palau disposes d'un equip d'experts en mobles i decoració, Perquè asseguris la millor compra. Tenim catàlegs de més 100 marques entre les quals segur que trobaràs els mobles que t'enamoraran.

Fem el teu projecte junts.
Amb les mesures de les estances, crearem imatges en 3D en les quals podràs veure com queda la teva elecció en l'espai. No necessites imaginar-te'l.

Personalitzem els teus mobles al teu gust
A més de comptar amb extensos catàlegs amb centenars de models, a Mobles Palau, personalitzem els teus mobles en la grandària que necessitis, canviem el color o la fusta al teu gust, acabats especials com a lacats mat.

Muntatge sense cost
A Mobles Palau t'ho posem molt fàcil. No necessites ser un manetes, ni convertir el teu cotxe en una furgoneta. Només tria com vols l'ambient, nosaltres te'l portem a casa i l'instal•lem. Sense costos afegits.

A Mobles Palau t'oferim un espai totalment acabat, sense que hagis de desxifrar instruccions de muntatge ni fer de fuster. Et muntem els mobles gratuïtament amb el màxim de garanties i agilitat.

I si ho necessites també Reformem
A més del sofà i els mobles, podem canviar el parquet del teu menjador. En reformes de cuines o bany ens encarreguem de tot el necessari, lampisteria , electricitat o enrajolat…

Finançament a la teva mesura sense interessos
Paga còmodament les teves compres. Tu decideixes com i quant vols pagar en cada termini. Ens adaptem a les teves necessitats amb diferents modalitats de finançament. Paga els teus mobles en 12 mesos sense interessos. (prèvia autorització de l'entitat financera) (comissió d'obertura no inclosa)

Garantia i Post-Venda
Tots els nostres mobles tenen una garantia de 2 anys Per a assegurar la teva completa satisfacció, disposem d'un servei post-venda que resoldrà qualsevol dubte que puguis tenir sobre els nostres productes, oferint la millor solució en qualsevol cas.  

  La teva satisfacció

  És el més important.

  • "Molt professionals. Totalment recomanable!!!"

   Montserrat Sala
  • "Mobles de gran qualitat i a bon preu!"

   Ricard
  • "La atención es magnífica y el trato muy agradable y profesional, en todo momento intentan que quedes contento con lo que compres o elijas, te ayudan y te asesoran siempre intentando que el coste no sea el más elevado y manteniendo la calidad. Pedí presupuestos donde resido y uno era el doble otro el triple y otro ni contestaba los WhatsApp, y ellos me contestaron al día siguiente y se desplazaron más de 100 km para hacerme el presupuesto, increíble, los recomiendo totalmente.💯👍"

   Francisco Benedicto Galdos
  • "Sitio para visitar una gran variedad en mobiliarios sofás y cocinas lo mejor la amabilidad excepcional os lo recomiendo"

   Leticia Barrera
  • "Excelente calidad y precio."

   Jaume Marce
  • "Tracte familiar I molt bo, en tot moment ens van donar totes les explicacions. "

   Mireia Medina Montornés
  Veure més

  Botiga de mobles al Vendrell, Calafell, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d'Anoia.

  Vine a Comprar els Mobles que necessitis per al Saló, Menjador, Cuina, Bany, Habitacions i exterior.


  Segueix-nos a:

  Canviar d´idioma:
  Català / Castellà  MOBLES PALAU, S.A.
  CIF: A43063080
  info@moblespalau.com

  Avís Legal - Política de privadesa - Cookies


  Produeix ilatina